blä hata rubriker

Hej allesammaaaaaaans :D haha är på ovanligt bra humör idag vet inte riktigt varför.Dagen började med att jag kom för sent , ja det gör jag varje dag.Vi skulle ha svenska då men jag sket i att gå på den och kom till skolan när det slutade, JUSTE  får inte glömma gissa vem jag såg på vägen till skolan. aso jag svär katternas katt (a) hahaha
alla som känner mig vet att jag är typ helt kär i chris brown den är snubben tog nästan han, men jag tror han var lite för gammal för mig hahha han satt med sitt barn tror jag? kanske var hans lillebror.gud vad fin den där lilla pojken kommer bli när han blir stor.Ja iaf när jag kommer till skolan kommer Daniella och möter mig i tuben och vi går tillsammans till skolan.Jag går och röker på vägen och gissa vem som kommer jo min lärare jatjena. hon skulle tydligen åka och fixa något i t-centralen min pappa vet att jag röker men inte min mamma så jag hoppas dom inte snackar om det hehe (a) hon skulle typ ordagrant döda mig :) Jag och Daniella går in i skolan och typ inte gör någonting vi gick inte på någon lektion vi satt och hängde i skolsysterns rum. hahha hon älskar oss vi är där varje dag typ, och alltid hittar vi på någonting så vi får sitta där typ , jag ramlade jag tror jag har brytit amren och liknande saker sen har hon ju persikor i väntrummer också yippie :D Jaja nu måste jag sluta eftersom min kära mamma står och skriker så det hörs ner till grannarna att maten är klart. ha det bra

förlåt.

Hejhej bloggen! Jag vet att jag knappt har några besökare längre :( ursch förlåt jag har inte bloggat på typ hundra år. Iaf nu sitter jag här på min skola med min bästa vän Daniella.
jag ska snart ha engelska men ja vi får se vilken lust man har att gå på den.
jag längtar tills vi slutar idag ska jag träffa Steffie har inte träffat henne på 100 år känns det som.
aa för er som läser min blogg vet att jag och Steffie har varit tajtare än tajtast typ vet inte riktigt vad som har hänt.
iallafall , jag och steffie kanske ska träffa nicole också vi hade tänkt dra till stan och typ bara gå runt.
Sen ska jag kanske möta upp en tjej jag har bråkat med , eller möta upp jag ska hitta henne jag ska kanske gå till hennes skola imorgon istället jag vet inte.
men jag har iaf lust att slå sönder ursäkta språket horan.
Hon anklagar mig för att ha spridigt ett ryckte om att hon har legat med en kille
( hon är nämnligen tillsammans med en kille redan )
jag tycker det är så jävla omoget av henne varför skulle jag göra det ? aja hoppas hon läser det hära.
hon har hotat mig med att skicka kontakter på mig , oj vad rädd jag blir hon har ju typ 3 kompisar,
egentligen orkar jag inte lägga ner min tid på henne men jag kan bara inte låta bli.
nej nu måste jag dra ifrån datan haha magnus min lärare står nämnligen och hotar med att dra ut internet sladden
skriver nog ikväll!


RSS 2.0