..

Jag sitter hära och fryser om mina käraste små fötter haha.Idag gick jag inte till skolan :/ , pallade verkligen inte. bara legat hemma hela dagen tagit det lugnt och så. Ska snart äta middag sen ska jag träffa Joakim och Danne, får se vad vi hittar på luffar nog bara runt som vanligt haha svik aldrig tugget! haha driver, nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. ni blir bara mindre och mindre som läser min blogg lite trist ju. i och försig så bloggar jag ju inte direkt mkt och skriver om otroligt ointressanta saker. men som jag säger skicka gära en komentar om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om. Har också tänkt ha en liten frågestund när ni kan ställa frågor till mig om allt mellan himmel och jord, men först ska jag få lite mer läsare haha!  , puss på rumpan/ eran Stephie
            

Godmorgon!

vaknade precis åååh är så jävla besviken på mig själv.Jag började 8.10 , nu är klockan 10.52 och ändå ÄNDÅ ligger jag i soffan och bloggar? Normala männsikor springer väl och gör sig i ordning och skyndar sig iväg till skolan men inte jag inte jag tar lugnt?Aja inte roligt för er att lyssna på allt mitt klagande. Hur är det med er dååå?Idag efter skolan åker jag nog med Daniella till stan kollar lite jag har inga pengar menmen, sen åker jag nog hem duschar sminkar om mig och så sen ut på fest! vi har inte bestämt oss än vart vi ska antingen någon fest på söder eller typ någon villa fest i enskede.jaja vi får se hur det blir.. kanske ses där någon? Ni får ha det så bra förlåt för ett kort och otroligt ointressant inlägg.
 puss på rumpan/ eran Stephie

idag är det onsdag haha brist på fantasi

God morgon! , vaknade precis har inte gått till skolan idag.Får ångest.. jag måste verklgen börja ta skolan på allvar det här funkar inte. Bloggade aldrig igår kväll orkade inte låg bara i soffan hela kvällen. Någon mer än jag som såg sos familj(?) Hette det så? iaf Jasmine tror jag nog hon hette. Hon var sååå lik mig när jag var tretton fjorton så det nästan är läskigt jag och mamma satt och tittade och mamma bara hållde med Jasmines mamma och kvinnan som var där och skulle hjälpa dom medans jag satt och verkligen förstod vad Jasmine menade och hur hon mådde haha ja men när man ser ut det ser ut och hur hon behandlar sin mamma så förstår jag hur jag var, jag själv såg mig inte som något stort problem om ni förstår vad jag menar..Nej nu måste jag gå upp ur min sköna säng och hoppa in i duschen.
puss på rumpan / eran Stephie
                                              
                                               du får mig att le när jag helst vill gråta

jomen tjenare..

Nu gäller det att blogga! Ska försöka uppdatera varje dag och få tillbaka mina kära läsare, igår hade jag 10 läsare man ba YEEEPPPIIEE? Nej nu ska jag ta mig i kragen hahha. Guud vad irreterad jag blir. Har precis skrivit ett ganska så långt inlägg men iq befriad som man är glömmer man att spara weeho vad lyckat! , nej iaf hur mår ni idag? Själv är det sådär kom till skolan med världens huvudvärk (alltså ingen bra start på dagen) blev inte direkt bättre av att höra min lärares tjat min dag gick för det mest ut på att flippa sönder på allt och alla. Nej vet inte riktigt vad jag ska skriva om... har nästan kramp i fingrarna från det förra inlägget som jag verkligen inte orkar skriva om. får inga komentarer längre lite trist ju.Nej nu ska jag titta klart på Las Vegas , bloggar nog senare ikväll. Ni får ha det så bra puss på rumpan / eran Stephie.
bjuder också på en mysig bild på mig och ingen mindre än Daniella från förra helgen(?) tror det var det haha.

                          

vart har alla mina läsare tagit vägen (a)..

Jo jag vet jag har inte bloggat på hur länge som helst, ska försöka komma igång nu.Jag vet inte riktigt vad jag ska säga haha? , Jag har skaffat en ny pojkvän weehoo. Världens finaste är han!Komentera gärna och skriv önskemål vad ni vill att jag ska skriva om , kanke lägga ut mer bilden dagens outfit kanske ska ha en frågestund där ni kan fråga mig om allt mellan himmel och jord? A det blir ett väldigt kort och ointressant inlägg i brist på fantasi förlåt mig.kram eran Stephie


RSS 2.0